The Life Of Aerobik - Grab Life By The Aerobik.

Bra att veta några ställen...

Det är bra att ha koll på några ställen som serverar husmanskost i stockholm, för oftast är det så när man får gäster från andra länder att dom vill prova på den typiska maten i Sverige. Då är det toppen att veta några ställen som serverar bra husmanskost så att dom får prova på det.
Plus att det är så gott och något som man kanske glömmer bort då man går ut och äter att det är väldigt trevligt att äta lite husmans ute. Det är inte samma som att man lagar det själv hemma, visst kan man laga bra och god mat hemma men det är lite trevligt att få det så fint serverat och lite extra piffigt när man går och äter det på restaurang.

Så det är ett bra tips till alla där ute

Ja det gäller att ha kolla på sina restauranger så att det blir trevligt och att det kan bli så gott och trevligt som möjligt när man går ut och äter och speciellt när man tar med sig lite vänner som aldrig har provat maten tidigare.
Så det gäller att ha några bra restauranger i skjortärmen som man kan ta fram när så väl behövs.
Kul att det finns så många bra ställen att gå till i Stockholm och som sagt så kommer det hela tiden nya bra ställen som man vill prova på och som verkligen levererar bra mat.
 Ja det är ju underbart när man hittar det stället som gör att man vill ha mer och att man vill komma tillbaka gång på gång. Och det gynnar ju verkligen stället och det är alltid trevligt att kunna bli lite stammis på ett ställe så att man känner som att det är att gå hem till enkompis eller liknande. Så tycker jag att det är och det är trevligt .